Det värsta som finns

Packa, skura badrumsväggar, tvätta fönster osv osv.. Tar det aldrig slut på skiten?
Nu är det så mycket kartonger och grejer så jag blir så förvirrad att jag inte ens vet vart jag ska börja.. Har skrivit en lista med det som ska göras, problemet är bara att den listan också försvunnit i kaoset.. Haha det går bra nu!

På lördag bär det iallafall av till kyrkogatan.. Nästan allting kommer vara nytt, skönt med nystart ibland! På fredag bär det av till Kumla av alla ställen för lite grillning och partaj.. Det blir nice.

So long


Idag har jag jobbat igen på hemmaplan. Kän...

img_0093 (MMS)

Idag har jag jobbat igen på hemmaplan. Känns alltid skönt att komma tillbaka när man varit iväg sådär.. Efter jobbet tog jag ut denna lilla pinngalna hund på en promenad och lite pinnkastning.. Nu är jag helt slut och ska krypa ner i sängen. Flyttar på lördag, ska bli så skönt!!


Jag hamnade visst i sveg ikväll.. Har flug...

img_0090 (MMS)

Jag hamnade visst i sveg ikväll.. Har flugit Örebro-bromma-Arlanda-Mora-Sveg idag. Blev ingen lugn söndag för mig! Ska sova i detta mysiga hus inatt, sen flyger vi hem imorgon igen:)


Ikväll firar vi Fanny som har fyllt år! Li...

img_0088 (MMS)

Ikväll firar vi Fanny som har fyllt år! Liza och ida är snygga som alltid..


Är hos michaela och spelar kort. Inget kon...

img_0084 (MMS)

Är hos michaela och spelar kort. Inget konstigt alls. Sen blir det kanske björnis el pitchers.. Trevlig helg mina fina läsare!


Nej hujedamej, nu har himlen lackat ur tot...

img_0072 (MMS)

Nej hujedamej, nu har himlen lackat ur totalt.. Hagelbollar stora som, ja nånting, bara forsar utanför mitt fönster.. Det öser och öser ner och verkar aldrig vilja ta slut. Nu trivs jag ganska bra i min soffa och Lotta på bråkmakargatan på tvn! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen träffa tjejerna i klassen för lite vin. Om det slutar hagla, vill säga...


Igår fyllde jag år och fick bland annat de...

img_0056 (MMS)

Igår fyllde jag år och fick bland annat dessa underbara rosor av Jonatan:) på kvällen kom det lite tjejer och sen slutade jag och Liza på satin. Där hade dom stenkoll på födelsedagar så det blev många gratisdrinkar där, men kl 02 tackade vi för oss och  åkte hem till våra män istället! Tack igen för alla gratulationer!


Detta blev...

0-7011bcad32ffbbea43effc070e1a53f4.png

Kolla varifrån!

Detta blev dagens inköp! Här är Maria utanför netto i Köpenhamn. Lägg märke till min fina vita korg och den vita ampeln jag ska ha på min balkong!


Frukost på...

64ade9653ce93d54736e1988d3e06ce6.png

Kolla varifrån!

Frukost på Ikea, sen blir det att leta säng!


RSS 2.0